Новини и информация

ASROCK ЗАПОЧВА НОВА ЕРА НА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ С AMD RYZEN ДЪННИ ПЛАТКИ  Дата: вт 01 август, 2017
Съдържание:

ASRock създаде отличителни X370 дънни платки които съответстват на всички ваши нужди, с уникални характеристики и пълна гама от продукти за геймъри, любители на мощноста, технологични маниаци и дори начинаещи в сферата направи си сам.

Върховна производителност в игрите и стабилност: Fatal1ty X370 Professional Gaming

Първата в света AMD x370 дънна платка с поддръжка на ултра-бърз 5Gb/s LAN, Fatal1ty X370 Professional Gaming дънна платка на ASRock е одобрена от легендата в професионаленият гейминг, Джонатан „Fatal1ty“ Уендел. Вграденият Aquantia 5Gb/s LAN не изисква да обновите кабелите – просто включете съществуващите Cat 5e кабели с 5Gb/s мрежов комутатор, и веднага ще получите 5x капацитет на мрежата. Дизайнът на IR дигитално PWM 16 фазово захранване осигурява непоклатима стабилност и безпроблемна работа, дори и в жадни за мощност, натоварващи сценарии. Характерните за ASRock, PCI-E Стоманени Слотове са с подобрено качество и предотвратяват интерференции на сигнала, засягащи графичните карти, като гарантират игра без бъгове и сигурна инсталация на тежки графични карти. Основните вградени характеристики включват 802.11ac WiFi, необходимото за геймърите аудио решение, Creative SoundBlaster Cinema 3, за да подобри звука на игрите с изумителен аудио реализъм, интуитивна точност на позициониране, удар и динамика.

МНОГОФУНКЦИОНАЛНАТА : X370 TAICHI

X370 Taichi от ASRock има за цел да осигури всички функции, които са най-търсени сред масовите потребители. Тази дънна платка е внимателно изработена да предложи дизайна за оптимална IR 16 фазова мощност без допълнителната цена на по-екзотичните функции. Допълнителният външен генератор на базови честоти Hyper BCLK Engine II поддържа BCLK овърклок, осигурява по-широк диапазон от честоти и по–прецизна форма на сигналите, което позволява на всеки потребител да извлече най-много от процесора в който е инвестирал с един прецизен, стабилен овърклок. Дъното поддържа двойни модули M.2 за ултра-бързо SSD изпълнение на съхранението – включително PCIe Gen3 x4 Ultra М.2 интерфейс, който тласка скоростите на трансфера на данни до 32 32Gb/s и е съвместим с U.2 Комплект на ASRock за инсталиране на някои от най–бързите в света U.2 PCIe Gen3 x4 SSD дискове. Експанзията и възможностите за свързване са почти неограничени, с USB 3.1 Тип-A и Тип-C и 6 USB 3.0 гнезда, вграден 802.11ac WiFi, и вградената аудио технология, Purity Sound™ 4 от новото поколение.

СЪЗДАДЕНА ЗА ДА УБИВА : X370 KILLER SLI/AC

X370 Killer SLI/ac от ASRock предлага мощен набор от функции на изключително атрактивна цена. Зашеметяващите характеристики включват поддръжка за SLI и CrossFireX, с нов SLI HB мост на ASRock, вграден 802.11ac WiFi, обратим Тип–C USB, двойни M.2 модули за ултра-бързо SSD изпълнение на съхранението със скорост до 32Gb/s, и дизайн за IR дигиталено PWM 12 фазаово захранване за стабилна и надеждна работа. Освен че е съвместима с Ryzen процесори, тази дънна платка също предлага пълна поддръжка, включително и HDMI изход, за икономичното AMD A-Series APU, с вградени графики.

СИЛНА ВЪВ ВСЯКО ОТНОШЕНИЕ : ASROCK AM4 FAMILY

Серията AM4 дънни платки на ASRock осигурява по нещо за всеки, с дизайн за дъна които покриват цялата AMD CPU гама от височайшият 8 core/16 thread Ryzen 7 1800X 95W процесор до най-икономичните чипове. На най-високо ниво, дънните платки Fatal1ty X370 Professional Gaming и X370 Таичи са персонализирани за най-мощните Ryzen процесори. В същото време, други ASRock AM4 платки са идеални както за Ryzen процесори така и за A-Series APU, с интегрирани графики. Всички платки поддържат RGB LED, както и високо-производителни AMD AM4 охладители на процесора с вградени светодиоди. AM4 гнездо X370 на ASRock, B350 дъна не само предлагат голяма производителност и атрактивни цени, но те са също така внимателно проектирани да осигурят основата на една визуално поразителна PC система.

Статистика:
Видяна: 206
Мнения: 0
Напиши мнение   НазадПродължи