Новини и информация

Acer Swift 3: способен на всичкo  Дата: вт 05 декември, 2017
Съдържание:

Acer има репутацията си да произвежда преносими компютри , по-скоро насочени към средния потребител, отколкото към опитен техник или бизнес потребител. Това, обаче, вече не е напълно справедливо или вярно.

 

Докато устройствата на Acer все още се вписват в средната гама, а не в премиум устройствата, те вече не са пластмасови . Всъщност скорошната продукция на компанията е с впечатляващо качество, Swift 3 осигуряват привлекателна алтернатива за тези, които не искат да плащат за по-скъпа машина.

 

Дизайн и външен вид

 

Swift 3 има изцяло метално алуминиево шаси, което е приятно на докосване. Качеството на изработката е отлично, с малко доказателства за гъвкавостта, наблюдавана в други продукти на тази ценова гама.

 

Клавиатура и тъчпад

 

Тъчпада е добър и има прилична чувствителност. Можем лесно да придвижим курсора от ръб на ръб, без да се налага да препозиционираме ръката си, което е добър знак. Бутоните на тъчпада са също чудесни, със силна обратна връзка, осигуряваща добро, здраво щракване.

 

Клавиатурата също е отлична. Подсветка на клавиатура също е на разположение като допълнителна , но съществена функция за всеки преносим компютър.

 

Различните модели на Acer Swift 3 можете да видите: тук

Статистика:
Видяна: 39
Мнения: 0
Напиши мнение   НазадПродължи