Новини и информация

Новите слушалки на SteelSeries Arctis Pro: GameDAC или Wireless  Дата: пн 19 март, 2018
Съдържание:

Пускат два нови продукта на върха на своята продуктова гама Arctis, като и двете предлагат някои интересни нови функции. Първият е Arctis Pro + GameDAC, който е първият Hi-Res Certified игрални слушалки на пазара. Втората е слушалката Arctis Pro Wireless, която отнема много от функциите на кабелния модел и добавя безжична връзка към микса. Виждаме много допълнителни съобщения, но когато SteelSeries ни информираха за тези два нови модела на слушалки, имаше много интересна технология, която донесоха на масата, което винаги е нещо, за което да се развълнува.

 

The Arctis Pro + GameDAC е наистина звездата на шоуто. SteelSeries призна, че мнозинството от хората използват бордово аудио, и макар че няколко дънни платки се доставят с висококачествени аудио компоненти, мнозинството не. SteelSeries има отговор на този проблем с GameDAC, който е USB DAC (цифров към аналогов конвертор) и усилвател, който е настроен специално за слушалките Arctis Pro. Ще се впуснем малко в GameDAC, но има много, които харесват тук.

Както кабелният, така и безжичният модел на Arctis Pro са оборудвани със същите драйвери, които SteelSeries твърдят, че са най-качествените драйвери, които някога са използвали в игрални слушалки. Те разполагат с неодимови магнити и могат да произвеждат честоти от около 10 Hz до 40 000 Hz, което ще забележите, че е доста под и много над праговете за човешко слушане. Това им даде известна гъвкавост при настройването на отговора.

SteelSeries официално популяризира моделите на Arctis Pro като слушалки, които работят както на компютъра, така и на PlayStation 4. Xbox ще работи само с аудио. И двата модела се предлагат и с 3,5 мм адаптер за слушалки, за свързване с почти всичко и ако приемем, че имате по-нов модел контролер Xbox One, това също ще осигури пълни възможности за слушалки.

 

SteelSeries предлага и микрофона ClearCast и за двете слушалки Arctis Pro, които гледаме днес. ClearCast е двупосочна настройка на микрофона, която предлага активно анулиране на шума. С двупосочен микрофон шумовете, чути от двете страни на микрофона, могат да бъдат отменени, тъй като има вероятност за шумове на заден план, което оставя гласа ви по-силен и по-ясен, без звуци отвън, които имат голямо влияние върху звукозаписа . На практика тази настройка е много ефективна. Звуците от клавиатурата са заглушени и шумовете по-далеч се премахват напълно.

SteelSeries подменя своите стари модели Siberia 800 и 840 с тези нови и предлага три комбинации. Можете да получите само слушалките Arctis Pro, Arctic Pro + Game DAC combo и Arctis Pro Wireless.

Статистика:
Видяна: 176
Мнения: 0
Напиши мнение   НазадПродължи