Youtube DandG

Как да поръчам?

За да направите поръчка през формата на електронния магазин трябва да минете през следните  стъпки:

  1. За да пазарувате от електронния магазин, първо трябва да имате регистрация в сайта ни. Изберете си продукт от каталога и натиснете бутона "Купи" или "Добави в кошницата", с което продукта ви влиза във вашата виртуална количка. Сега може да продължите да разглеждате магазина, да добавите още продукти или да преминете към следващата стъпка от вашето пазаруване.
  2. В тази стъпка може да актуализирате броя на продуктите промо код, и да определите начина на доставка. Тук трябва да изберете предпочитания куриер от Вас  или да отбележите, че ще получите поръчката от наш офис и вече може да преминете на следвата стъпка.
  3. Изберете най-удобният начин на плащане за Вас, като в общи линии те са с наложен платеж (в брой при доставка), по банка ( електронно или ръчно), пощенски запис.
  4. Тук е момента да проверите статуса на Вашата поръчка, като се започне от избраната стока, адреса и начина за доставка и начина на плащане, ако всичко  е правилно Моля потвърдете поръчката. Вашата поръчка е приета, но не е потвърдена за изпращане. Ние ще се свържем с Вас за потвърждение и сверяване адреса за доставка.

При възникване на проблем свързан с електронния магазин или за повече информация, моля свържете се с нас на телефон 0886/ 016 570 или на електронната ни поща eshop@dandg.bg


Продължи