Конфиденциалност

1. Настоящият електронен магазин стриктно следва правилата за запазване в тайна личната информация на нашите клиенти според законите на Република България. По-долу ще намерите информация за това защо са ни необходими някои от вашите лични данни или данните на фирмата, която представяте.

W Данните, въведени в електронния магазин няма да бъдат предоставяни на трети лица и няма да бъдат използвани за други цели освен за издаване и проверка на документи относно вашите поръчки!!!

2. В нашия електронен магазин се създава профил за всеки нов клиент в който клиентът въвежда персоналните си данни и парола за достъп. Останалите клиенти на магазина нямат достъп до вашата информация. Паролата за достъп е персонална и се записва в криптиран вид, така че ние също нямаме информация за нея.

W Ние не знаем вашата парола! В случай, че забравите паролата си, системата ще генерира нова и тя ще ви бъде изпратена! Съветваме ви веднага да влезете във вашия профил и да я смените с предпочитана от вас парола.

W Никой от нашия екип няма да поиска вашата парола! Ако получите писмо или каквото и да е друго съобщение от наше име, в което се изисква да изпратите своята парола, моля приемето това писмо за злонамерен акт и информирайте нас или компетентните власти за това действие!

3. При разплащания с дебитни или кредитни карти вие ще бъдете препратени в сайта на съответната фирма, извършваща картови разплащания. За разплащания в левове с национални дебитни карти Maestro или др. ще бъдете препратени в сайта на ePay.bg, който е оторизиран да извършва картови разплащания на територията на България. За валутни разплащания ще бъдете препратени към сайта на Moneybookers.com, които са оторизирани да извършват международни картови разплащания.

W Ние не събираме информация за вашите карти защото вие не въвеждате информацията за тях на нашия сайт. Ние само генерираме платежно нареждане, което вие можете да потвърдите или откажете, но това не става в нашия електронен магазин. Ние само получаваме информация дали сте потвърдили или отказали плащането! Фирмите, извършващи картови разплащания имат стриктни правила и изисквания, които не зависят от нас. Въпреки това ви съветваме да ги спазвате! Тези правила са създадени за ваша сигурност!

4. Според законите на Република България, за да ви издадем фактура, са ни необходими още вашето ЕГН или Данъчния номер и Булстат-а на вашата фирма.

W Тези данни няма да бъдат предоставяни на трети лица и няма да бъдат използвани от нас за други цели освен за издаване и проверка на документи относно вашите поръчки! Моля, въвеждайте верни и точни данни! Съществуват начини за проверка дали тези данни са валидни! Ние няма да толерираме некоректни клиенти! Според законите на Република България използването на неверни данни с цел измама е наказуемо от закона!