Начини на доставка

Цената за доставка се определя на база на теглото на стоките. Срокът за доставка на продуктите е 1 до 3 дни след потвърждение на поръчката. Нормално стоките се изпращат на следващия работен ден след потвърждение на поръчката. Като изключение за някои от стоките има по-дълъг период за доставка, който е специално упоменат в описанието на продукта.

Ние не искаме да заблуждаваме клиентите си с нереални срокове за доставка и да обявяваме срокове, които не можем да спазим!

Стоките се доставят чрез куриер или могат да бъдат получени в някой от магазините на фирмата след представяне на лична карта или шофьорска книжка.
При доставка с куриер автоматично се изчислява цената на доставката в зависимост от теглото на стоките + опаковката. В границите на България работим с – Интерлогистика,Спиди и Еконт. Всеки от тях има специфични предимства, а вероятно и недостатъци, така че оставяме на вас да прецените с кой от тях желаете да ви бъде доставена стоката.

И в двата случая стоката е застрахована срещу повреди при транспортиране!

Извън границите на страната използваме услугите на In Time и DHL , които са оторизирани да предлагат услугите на UPS в България.
В заключение бихме искали да ви напомним, че ако имате въпроси относно доставката винаги можете да позвъните в офис на фирмата или да ни изпратите e-mail. Информация за телефоните и местоположението на офисите ни  можете да намерите в раздел "Контакти" или просто да кликнете ТУК.
Изпращайте вашите писма на адрес :eshop@dandg.bg .