За да направим нашата уебстраница съвременна и функционална, използваме „бисквитки“ (cookies). ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ РАЗБРАХ

ESET NOD32 Antivirus for Linux Desktop

Продукт ID: 00024368

Код на продукта:

ESET
Сравни
Продукт ID: #00024368
Call for stock

Онлайн цена

3497 EUR inc. VAT
36.81 EURsave1.84 EUR
Отстъпка:  -5%
ИЗЧЕРПАН ПРОДУКТ

ESET NOD32 Antivirus for Linux Desktop

1 Година

Пазим вашето дигитално "Аз"

Независимо дали работите или се забавлявате (или по малко и от двете) на вашият Linux компютър, ние ви защитаваме с ESET NOD32 Antivirus 4 за Linux. Осъвременената ни евристична технология ви предпазва от непрекъснато възникващите и еволюиращи заплахи, независимо дали те са създадени за Linux или са прихванати от други платформи.

Сканиране на преносима медия – Вече не се налага да жертвате удобството заради сигурността. ESET сканира файловете на преносима медия, като USB флаш памети, в момента, в който решите да ги използвате на компютъра си. Така ви предпазваме от проникването на заплахи в системата ви.

Графики и стратистики – Следете статистиките и графиките, които измерват работата на модулите за защита в реално време, както и протекция от вируси и шпионски софтуер. Тази лесна за достъп система за метрика включва и дисковите операции (четене и писане на диска), както и статистика за вируси. 

Настройки на proxy сървър – Можете да зададете прокси сървър за вашата връзка с интернет.

Контрол на приложенията – Само членовете на привилегирована група потребители - определена от администраторите - могат да променят всички настройки на приложението. Тази функция предотвратява неумишлена или неразрешена промяна на настройките, които могат да деактивират или да нарушат сигурността на вашия компютър.

Архитектура на процесора: 32-bit (x86) / 64-bit (x64), Intel®

Операционни системи: Debian, RedHat, Ubuntu, SuSe, Fedora и Mandriva плюс мнозинството RPM- и DEB-базирани дистрибуции

Памет: 100 MB

Свободно дисково пространство (за сваляне): 17 MB

Свободно дисково пространство (за инсталация): 46 MB

Умна защита – Интегрираната ThreatSense® технология осигурява защита в реално време от заплахи, които тепърва се появяват на пазара - както срещу вируси, така и срещу различни експлойти. Тя е базирана на евристичната технология на ESET, сигнатури на вече познати вируси и анализ на поведението на компютъра, които в комбинация могат да засекат нови мутации на различните видове вируси.

Незначително влияние върху работата на системата – ESET NOD32 Antivirus е оптимизиран през годините да бъде компактен и прецизен. Дизайнът на ESET гарантира бързо стартиране и плавна работа.

Защита за различни платформи – ESET NOD32 Antivirus отблъсква атаки, създадени за Linux, Windows и Mac, с което не позволява вашият Linux компютър да се превърне дори в преносител на вируси и съответно в заплаха за цялата ви домашна мрежа.

Dual-boot решения – Независимо дали работите под Windows или Mac OS или и под двете във виртуална среда, ESET осигурява проактивна защита за всички платформи, на които разчитате, под един покрив. Може да сте сигурни, че няма заплаха, която ще успее да пробие до защитените ви директории.

Разширено сканиране – Възможностите за разширено сканиране включват персонализирани настройки като променлива дълбочина на сканирането или размер на файловете. Потребителите могат да настроят и максималната дълбочина, до която стига сканирането, както и максималния размер на архива.


There are currently no product reviews.

Защо да изберете нас?


Над 29 години професионален опит


За 29 години магазини за компютри D&G се превърнаха в част от вашето всекидневие.
И досега нашите професионални консултанти се грижат компютрите ни да бъдат ваши верни помощници. Намираме най-добрите и ефективни решения за вашия бизнес, забавленията ви, професионалните ви търсения.

Над 5000 компютърни артикули на склад.


Разполагаме с голямо разнообразие, предлагаме доказани, качествени и стабилни марки, тъй като държим да предоставим на своите клиенти най-добрите продукти.
Залагаме на широка гама от качествени продукти, близък контакт с клиентите и поддържаме на склад необичайни изделия, които трудно можете да откриете на друго място.

Компютър за един час.


Направете своя компютър мечта само за един час.
С разрастването на мрежата D&G клиентите на магазините ни свикнаха с високото ниво на обслужване. Всеки е добре дошъл за да намери това, от което се нуждае. Целта ни е да намерим най-подходящото решение за всеки клиент за възможно най-кратко време.

Оборотен компютър или лаптоп


Ако вашия се повреди и има нужда от ремонт, ние ще ви предложим оборотна техника, докато вашия компютър се сервизира. Така Вие няма да усетите липсата на техника и няма да загубите ценно работно време.

При нас вие може да обновите своята компютърна техника при много изгодни условия.

Удължаване на гаранцията на някои продукти до 5 години

И много допълнителни услуги

  • Разполагаме с изключително добре оборудван сервиз за гаранционнен и извънгаранционнен ремонт .
  • Предлагаме иновативни продукти и услуги на утвърдени световни производители.
  • Обвързаността ни с клиентите не приключва само с извършването на основните услуги или със закупуването на даден продукт. Нашата цел е изграждането на постоянна връзка с клиента, като по този начин екипът ни може да предостави най-добрата и подходящата услуга според нуждите му.

Уважаеми клиенти на Ди Енд Джи Компютри ЕООД ние Ви предлагаме възможност бързо и лесно да закупите желаната стока на кредит, с различни лизингови схеми и периоди на разсрочване. На кредит може да закупите техника с цена не по–малка от 300лв с ДДС.

Условия за закупуване на стока на кредит:

  1. Да имате постоянно българско гражданство;
  2. Да сте на възраст между 18 и 75 години;
  3. Да притежавате линчна карта;
  4. Да работите на трудов договор (не важи за пенсионери).

Лизинговите компании с които работим са JetCredit, TBI Credit.

TEXT_DATE_ADDED_SHORT

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ(view all)