D&G Computers
За да направим нашата уебстраница съвременна и функционална, използваме „бисквитки“ (cookies). ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ РАЗБРАХ

За нас

"Ди енд Джи Компютри" е създадена през 1992 г. и е със седалище в гр. Варна. Основната дейност на фирмата е насочена към комплексни решения в сферата на компютърната техника, асемблиране на компютърни системи, консултации в сферата на информационните технологии, изграждане на локални мрежи, продажба на лицензиран софтуер и сервиз на компютърна и копирна техника. Благодарение на активната си дейност, фирмата е придобила множество сертификати и признанието на клиентите си. Intel Product Integrator (IPI), IBM Business Partner, Microsoft XPerienced Partner, ASUS Partner, Acer Point Partner, Toshiba Authorized Dealer, Microsoft, Microsoft OEM, Symantec, Adobe Systems, Corel Corp., Graphisoft, ScanSoft и Auralog S.A. Authorized Distributor са някои от сертификатите, с които е номинирана фирмата, както и други персонални сертификати на работещите в нея.

Наред с хардуерните продукти, "Ди енд Джи Компютри"  предлага продукти на големи софтуерни компании като Microsoft, Symantec, Adobe Systems и Corel Corporation и български производители, както и предлага OEM софтуер и хардуер в случай на закупуване на компютърни конфигурации или изграждането на по-комплексни решения. "Ди енд Джи Компютри" предлага на своите клиенти хардуер, произведен от доказани компании, като Intel, AMD, IBM, Acer, ASUS, Philips, Cisco, Sony, APC, HP, Toshiba, Kingston, Logitech и много други.

За по-доброто обслужване на нашите клиенти фирмата е изградила собствен сервиз и предлага гаранционно и извънгаранционно абонаментно обслужване.