Начини на доставка
За да направим нашата уебстраница съвременна и функционална, използваме „бисквитки“ (cookies). ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ РАЗБРАХ

Начини на доставка

Срокът за доставка на продуктите е 1 до 5 дни след потвърждение на поръчката. Обичайно стоките се изпращат на следващия работен ден след потвърждение на поръчката. Като изключение за някои от стоките има по-дълъг период за доставка, който е специално упоменат в описанието на продукта. Цената за доставка се определя на база на теглото и обема на стоките и е за сметка на клиента.

Стоките се доставят чрез куриер или могат да бъдат получени в някой от магазините на фирмата след представяне на личен документ.

При доставка с куриер автоматично се изчислява цената на доставката в зависимост от теглото на стоките + опаковката, която е заплащате на куриера на място при получаване. В границите на България работим със куриер Спиди.

Ако желаете стоката може да бъде застрахована срещу повреди при транспортиране!

Извън границите на страната използваме услугите на In Time и DHL , които са оторизирани да предлагат услугите на UPS в България.


В заключение бихме искали да ви напомним, че ако имате въпроси относно доставката винаги можете да позвъните в офис на фирмата или да ни изпратите e-mail. Информация за телефоните и местоположението на офисите ни  можете да намерите в раздел "Контакти" или просто да кликнете ТУК.
Изпращайте вашите писма на адрес : eshop@dandg.bg .