D&G Компютри

Здравейте,

 

Бихме искали да Ви информираме за промените във връзка с новите изисквания на Европейския Съюз за защита на личните данни, които влизат в сила на 25 Май 2018г..

Във връзка с прилагането на Регламент 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27.04.2016 г. относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни (GDPR), D&G Компютри приема и прилага актуализирана политика за защита на Вашите лични данни, които сте ни предоставили като потребител.

Молим Ви да прегледате своите данни във вашия профил като лично решите кои данни да ни предоставите както и да дадете съгласието си предоставените от Вас данни да бъдат обработвани за целите и съгласно условията, подробно описани в нашите Общи условия иполитики.

Ние най-отговорно декларираме, че сигурността и защитата на вашите данни винаги са били основен приоритет за нас и ние спазваме всички законови изисквания и регламенти!

 

Благодарим Ви!

 

Съгласието с настоящите Общи условия и политики не е задължително и зависи само от Вашето желание да улесните за обработка Ваши бъдещи поръчки. В случай, че не приемете нашите Общите условия и политики Ди Енд Джи Компютри ЕООД  ще изтрие Вашите данни.

Регистриран клиент

Аз съм регистриран клиент.

Забравили сте паролата си? Кликнете тук.

Нов клиент

Аз съм Нов клиент.

Като се регистрирате в D&G Вие ще имате възможност да пазарувате бързо и лесно, да обновявате статуса на вашите заявки, и да проследявате пътя на вашите предишни поръчки.

Регистрация