За да направим нашата уебстраница съвременна и функционална, използваме „бисквитки“ (cookies). ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ РАЗБРАХ

Точка за достъп Ubiquiti UAP-AC-IW, 2.4/5GHz, 300/867Mbit, 20dBm, 2x2 MIMO, Indoor

Продукт ID: 00138468

Код на продукта: UAP-AC-IW

Ubiquiti
Сравни
Продукт ID: #00138468
Неналичен продукт

Онлайн цена

20879лв с ДДС
209.28лвспести0.49лв
Отстъпка:  -0.24%
ИЗЧЕРПАН ПРОДУКТ

Идеален за инсталация в розетки на нови или стари згради. UniFi® AC In-Wall превръща стенната розетка в двулентова безжична AC точка за достъп с два гигабитни мрежови порта.

Спецификация: Networking Interface: (3) 10/100/1000 Ethernet Port Power Method: 802.3at PoE+ Supported Maximum Power Consumption: 7W Wi-Fi Standards: 802.11 a/b/g/n/ac BSSID: Up to Four per Radio Mounting: 1-Gang Electrical Wall Box(Not Included)
Други: Networking Interface: (3) 10/100/1000 Ethernet Port Power Method: 802.3at PoE+ Supported Maximum Power Consumption: 7W Wi-Fi Standards: 802.11 a/b/g/n/ac BSSID: Up to Four per Radio Mounting: 1-Gang Electrical Wall Box(Not Included)
Тегло: 0
Обем: 0
Гаранция: 24 месеца
Бъдете първи и напишете Вашето мнение за продукта.

Над 30 години професионален опит


За 30 години магазини за компютри D&G се превърнаха в част от вашето всекидневие.
И досега нашите професионални консултанти се грижат компютрите ни да бъдат ваши верни помощници. Намираме най-добрите и ефективни решения за вашия бизнес, забавленията ви, професионалните ви търсения.

Над 5000 компютърни артикули на склад.


Разполагаме с голямо разнообразие, предлагаме доказани, качествени и стабилни марки, тъй като държим да предоставим на своите клиенти най-добрите продукти.
Залагаме на широка гама от качествени продукти, близък контакт с клиентите и поддържаме на склад необичайни изделия, които трудно можете да откриете на друго място.

Компютър за един час.


Направете своя компютър мечта само за един час.
С разрастването на мрежата D&G клиентите на магазините ни свикнаха с високото ниво на обслужване. Всеки е добре дошъл за да намери това, от което се нуждае. Целта ни е да намерим най-подходящото решение за всеки клиент за възможно най-кратко време.

Оборотен компютър или лаптоп


Ако вашия се повреди и има нужда от ремонт, ние ще ви предложим оборотна техника, докато вашия компютър се сервизира. Така Вие няма да усетите липсата на техника и няма да загубите ценно работно време.

При нас вие може да обновите своята компютърна техника при много изгодни условия.

Удължаване на гаранцията на някои продукти до 5 години

И много допълнителни услуги

  • Разполагаме с изключително добре оборудван сервиз за гаранционнен и извънгаранционнен ремонт .
  • Предлагаме иновативни продукти и услуги на утвърдени световни производители.
  • Обвързаността ни с клиентите не приключва само с извършването на основните услуги или със закупуването на даден продукт. Нашата цел е изграждането на постоянна връзка с клиента, като по този начин екипът ни може да предостави най-добрата и подходящата услуга според нуждите му.

Уважаеми клиенти Ди Енд Джи Компютри ЕООД и БНП Париба Ви предлагаме възможност бързо и лесно да закупите желаната стока на кредит, с различни лизингови схеми и периоди на разсрочване. На кредит може да закупите техника с цена не по–малка от 300лв с ДДС.

Условия за закупуване на стока на кредит с БНП Париба са:

- Да имате постоянно българско гражданство;

- Да сте на възраст между 18 и 75 години;

- Да притежавате линчна карта;

- Да работите на трудов договор (не важи за пенсионери).

UAP-AC-IW
Добавен на Tue 08 October, 2019

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ