За да направим нашата уебстраница съвременна и функционална, използваме „бисквитки“ (cookies). ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ РАЗБРАХ

Почистващ препарат XAVAX Power Clean, за керамика,стъкло,пластмаса, 500 мл

Продукт ID: 00157702

Код на продукта: HAMA-111755

Тип на продукта: Аксесоари за дома
XAVAX
Сравни
Продукт ID: #00157702
Доставка до 5 дни

Онлайн цена

1494лв с ДДС
BNP_Credit

Специален почистващ препарат „Power Clean”, 500мл

Отстранява мръсотия и мазнина от повърхности от неръждаема стомана в кухнята, къщата, гаража, подходящ също и за стъкло, керамика, пластмаса/синтетични материали или хром; за безпроблемно отстраняване на мръсотия, мазни петна, грес/мазнини, масла, отпечатъци от пръсти, замърсявания, предизвикани от атмосферни влияния.

Отстранява замърсяването ефективно и щадящо повърхността; почиства и придава сияен блясък.

  Указание за употреба:

Почистващият препарат се разпръсква обилно по повърхността за почистване, оставя се да подейства и се изплаква обилно с вода или се полира с чиста кърпа. Препоръка: преди употрба да се пробва, дали повърхността за почистване е съвместима с препарата

Внимание: Предизвиква  раздразнение на очите. Ако е необходима консултация с лекар, да му се предостави опаковката или етикета с указанията. Да се съхранява извън обсега на деца.

Преди употреба да се прочете етикета с указания.

ПРИ КОНТАКТ С ОЧИ: в продължение на няколко минути изплаквайте внимателно с вода. Ако има контактни лещи, при първа възможност да се извадят. Продължете да изплаквате окото.

Съдържа: нейонни повърхностно активни вещества, катионни повърхностноактивни вещества, амфотерни повърхностноактивни вещества, фосфати, аромати <5%.

Гаранция: 0
Тип на продукта: Аксесоари за дома
Бъдете първи и напишете Вашето мнение за продукта.

Над 31 години професионален опит


За 31 години магазини за компютри D&G се превърнаха в част от вашето всекидневие.
И досега нашите професионални консултанти се грижат компютрите ни да бъдат ваши верни помощници. Намираме най-добрите и ефективни решения за вашия бизнес, забавленията ви, професионалните ви търсения.

Над 5000 компютърни артикули на склад.


Разполагаме с голямо разнообразие, предлагаме доказани, качествени и стабилни марки, тъй като държим да предоставим на своите клиенти най-добрите продукти.
Залагаме на широка гама от качествени продукти, близък контакт с клиентите и поддържаме на склад необичайни изделия, които трудно можете да откриете на друго място.

Компютър за един час.


Направете своя компютър мечта само за един час.
С разрастването на мрежата D&G клиентите на магазините ни свикнаха с високото ниво на обслужване. Всеки е добре дошъл за да намери това, от което се нуждае. Целта ни е да намерим най-подходящото решение за всеки клиент за възможно най-кратко време.

Оборотен компютър или лаптоп


Ако вашия се повреди и има нужда от ремонт, ние ще ви предложим оборотна техника, докато вашия компютър се сервизира. Така Вие няма да усетите липсата на техника и няма да загубите ценно работно време.

При нас вие може да обновите своята компютърна техника при много изгодни условия.

Удължаване на гаранцията на някои продукти до 5 години

И много допълнителни услуги

  • Разполагаме с изключително добре оборудван сервиз за гаранционнен и извънгаранционнен ремонт .
  • Предлагаме иновативни продукти и услуги на утвърдени световни производители.
  • Обвързаността ни с клиентите не приключва само с извършването на основните услуги или със закупуването на даден продукт. Нашата цел е изграждането на постоянна връзка с клиента, като по този начин екипът ни може да предостави най-добрата и подходящата услуга според нуждите му.

Уважаеми клиенти Ди Енд Джи Компютри ЕООД и ПБ Лични фанаси Ви предлагаме възможност бързо и лесно да закупите желаната стока на кредит, с различни лизингови схеми и периоди на разсрочване. На кредит може да закупите техника с цена не по–малка от 300лв с ДДС.

Условия за закупуване на стока на кредит с ПБ Лични финанси са:

- Да имате постоянно българско гражданство;

- Да сте на възраст между 18 и 75 години;

- Да притежавате линчна карта;

- Да работите на трудов договор (не важи за пенсионери).

HAMA-111755
Добавен на Mon 23 November, 2020

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ