За да направим нашата уебстраница съвременна и функционална, използваме „бисквитки“ (cookies). ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ РАЗБРАХ

Sackboy: A Big Adventure (PS5)

Продукт ID: 00162188

Код на продукта: VGP50000011N

Sony
Сравни
Продукт ID: #00162188
Доставка до 5 дни
Наличност във Варна

Онлайн цена

13900лв с ДДС
на 12 вноски по 12.97 лв.
BNP_Credit
Пъблишър SCEE
PEGI рейтинг 7+
Резолюция 1080i, 1080p, 4K, 720p
Жанр Платформени

 

 

Готови ли сте за нова забавна и епична надпревара, препълнена с опасности и предизвикателства? Впуснете се в солово приключение или създайте екип между два и четири авантюриста за забавна парти игра. Ще можете ли да се справите с всички забавни задачи докато работите в екип?

Впуснете се в страхотно платформено приключение – Изследвайте тук, там и навсякъде, където поискате, докато използвате страхотния разнообразен ход на Sackboy. Изправете се пред огромно разнообразие от вълнуващи предизвикателства, ожесточени врагове и стряскащи изненади.

Сътрудничество, хаос и забавен мултиплейър – Изправете се срещу вълнуващи предизвикателства в локална и онлайн парти игра. Викнете приятел, за да ви помогне с трудна мисия или пък изиграйте цялата игра заедно – изборът е ваш.

Срещнете се отново с любимия си герой – Sackboy се завръща с нови свежи движения и приспособления, които променят играта в едно вдъхновяващо и забавно 3D приключение в този нов, но също така добре познат свят.

Бъдете първи и напишете Вашето мнение за продукта.

Над 32 години професионален опит


За 32 години магазини за компютри D&G се превърнаха в част от вашето всекидневие.
И досега нашите професионални консултанти се грижат компютрите ни да бъдат ваши верни помощници. Намираме най-добрите и ефективни решения за вашия бизнес, забавленията ви, професионалните ви търсения.

Над 5000 компютърни артикули на склад.


Разполагаме с голямо разнообразие, предлагаме доказани, качествени и стабилни марки, тъй като държим да предоставим на своите клиенти най-добрите продукти.
Залагаме на широка гама от качествени продукти, близък контакт с клиентите и поддържаме на склад необичайни изделия, които трудно можете да откриете на друго място.

Компютър за един час.


Направете своя компютър мечта само за един час.
С разрастването на мрежата D&G клиентите на магазините ни свикнаха с високото ниво на обслужване. Всеки е добре дошъл за да намери това, от което се нуждае. Целта ни е да намерим най-подходящото решение за всеки клиент за възможно най-кратко време.

Оборотен компютър или лаптоп


Ако вашия се повреди и има нужда от ремонт, ние ще ви предложим оборотна техника, докато вашия компютър се сервизира. Така Вие няма да усетите липсата на техника и няма да загубите ценно работно време.

При нас вие може да обновите своята компютърна техника при много изгодни условия.

Удължаване на гаранцията на някои продукти до 5 години

И много допълнителни услуги

  • Разполагаме с изключително добре оборудван сервиз за гаранционнен и извънгаранционнен ремонт .
  • Предлагаме иновативни продукти и услуги на утвърдени световни производители.
  • Обвързаността ни с клиентите не приключва само с извършването на основните услуги или със закупуването на даден продукт. Нашата цел е изграждането на постоянна връзка с клиента, като по този начин екипът ни може да предостави най-добрата и подходящата услуга според нуждите му.

Уважаеми клиенти Ди Енд Джи Компютри ЕООД и ПБ Лични фанаси Ви предлагаме възможност бързо и лесно да закупите желаната стока на кредит, с различни лизингови схеми и периоди на разсрочване. На кредит може да закупите техника с цена не по–малка от 300лв с ДДС.

Условия за закупуване на стока на кредит с ПБ Лични финанси са:

- Да имате постоянно българско гражданство;

- Да сте на възраст между 18 и 75 години;

- Да притежавате линчна карта;

- Да работите на трудов договор (не важи за пенсионери).

VGP50000011N
Добавен на Fri 26 March, 2021

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ