Сервизни услуги

Сервизни услуги

1. Ремонт и профилактика на лаптопи:


 

2. Ремонт и профилактика на настолни компютри:

 

3. Ремонт и профилактика на таблети и смартфони:

 

4. Софтуерни услуги :