За да направим нашата уебстраница съвременна и функционална, използваме „бисквитки“ (cookies). ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ РАЗБРАХ

ESET NOD32 Antivirus for Windows

Продукт ID: 00024361

Код на продукта:

ESET
Сравни
Продукт ID: #00024361
Попитай за наличност

Онлайн цена

6650лв с ДДС
70.00лвспести3.50лв
Отстъпка:  -5%
ИЗЧЕРПАН ПРОДУКТ

ESET NOD32 Antivirus for Windows

1 Година

Защита от вируси и зловреден код.Технологията NOD32© е по-добра от всякога в засичането и отстраняването на вируси и зловреден код, в което има над 25 години доказано успешен опит.

Защита от фишинг. Пазаруваш в интернет или просто четеш новини? Предпази се от фалшиви копия на сайтове със защита от фишинг.

ESET Social Media Scanner. Предпазва от зараза през опасни линкове във Facebook и Twitter.

Доказано ефективна защита от вируси.

Насладете са на новите, още по-сигурни технологии. С ESET NOD32 Antivirus сте по-спокойни докато сърфирате в интернет, споделяте в социални медии или просто се забавлявате докато играете. Технологиите в ESET NOD32 Antivirus накратко:

ПОДОБРЕНО

Система за блокиране на експлойти. Спира зловредни кодове и експлойти, които умеят да се скриват от обикновените решения за защита. Следи за зарази през уеб браузъри и други външни приложения.Защитава от Java уязвимости.

ПОДОБРЕНО

Не забавя компютъра. Специалният Gamer Mode на ESET NOD32 Antivirus изиксва по-малко ресурси за защита и спира появата на изскачащи прозорци за пълно удоволствие от играта.

ПОДОБРЕНО

Advanced Memory Scanner. Осигурява допълнителна защита срещу криптирани вируси. Сканира още по-надълбоко в оперативната памет на защитената система с подновен и подобрен алгоритъм.

 

Наслади се на по-сигурен интернет, докато за твоята защита работи технология с рекорден брой награди на VB100. Още по-добър в засичането на вируси и шпионски софтуер, новият ESET NOD32 Antivirus ще държи заплахите далече от твоя компютър. С минимален ефект върху производителността на системата и с добавен Exploit Blocker и Advanced Memory Scanner дори и добре прикритите вируси няма да бъдат допуснати в компютъра ти.

 

ESET Единен лиценз е уникална система за лицензиране за лесна, гъвкава защита на всички ваши устройства и различни платформи. Благодарение на нея, можеш да:

 

Инсталираш твоя лиценз за ESET продукт на друг компютър− просто спираш да използваш стария

Преминеш от една операционна система към друга на същия компютър − просто използваш същото потребителско име и парола

Защитиш до 3 операционни системи на един компютър – Windows, Mac или Linux , например когато работиш във виртуална среда

Наслади се на времето си във Facebook и Twitter без притеснения с ESET Social Media Scanner. Защити профилите си във социалните медии. Реши сам каква информация за теб е видима за всички потребители. Защити от вируси личните си съобщения и стената си въвFacebook. Предпази твоите туитове и спри вирусите в туитовете на приятелите си в Twitter.

 

Научи повече за ESET Social Media Scanner на eset.com/bg.

ESET NOD32 Antivirus, 2014 edition може да защити компютри, работещи с Microsoft® Windows® 8.1, 8, 7, Vista, XP и Microsoft Windows Home Server 2003, 2011. Изисква връзка с интернет.

 

Windows 8.x, 7, Vista, Home Server:

1 GHz 32-bit (x86) or 64-bit (x64) processor
512 MB (1 GB for Vista x64) RAM of system memory
320 MB available space
Super VGA (800 × 600)

Windows XP SP3:

Windows XP Service Pack 3 is required for best performance
400 MHz 32-bit (x86)/ 64-bit (x64) processor
128 MB RAM of system memory
320 MB available disk space
Super VGA (800 × 600)

Бъдете първи и напишете Вашето мнение за продукта.

Над 30 години професионален опит


За 30 години магазини за компютри D&G се превърнаха в част от вашето всекидневие.
И досега нашите професионални консултанти се грижат компютрите ни да бъдат ваши верни помощници. Намираме най-добрите и ефективни решения за вашия бизнес, забавленията ви, професионалните ви търсения.

Над 5000 компютърни артикули на склад.


Разполагаме с голямо разнообразие, предлагаме доказани, качествени и стабилни марки, тъй като държим да предоставим на своите клиенти най-добрите продукти.
Залагаме на широка гама от качествени продукти, близък контакт с клиентите и поддържаме на склад необичайни изделия, които трудно можете да откриете на друго място.

Компютър за един час.


Направете своя компютър мечта само за един час.
С разрастването на мрежата D&G клиентите на магазините ни свикнаха с високото ниво на обслужване. Всеки е добре дошъл за да намери това, от което се нуждае. Целта ни е да намерим най-подходящото решение за всеки клиент за възможно най-кратко време.

Оборотен компютър или лаптоп


Ако вашия се повреди и има нужда от ремонт, ние ще ви предложим оборотна техника, докато вашия компютър се сервизира. Така Вие няма да усетите липсата на техника и няма да загубите ценно работно време.

При нас вие може да обновите своята компютърна техника при много изгодни условия.

Удължаване на гаранцията на някои продукти до 5 години

И много допълнителни услуги

  • Разполагаме с изключително добре оборудван сервиз за гаранционнен и извънгаранционнен ремонт .
  • Предлагаме иновативни продукти и услуги на утвърдени световни производители.
  • Обвързаността ни с клиентите не приключва само с извършването на основните услуги или със закупуването на даден продукт. Нашата цел е изграждането на постоянна връзка с клиента, като по този начин екипът ни може да предостави най-добрата и подходящата услуга според нуждите му.

Уважаеми клиенти Ди Енд Джи Компютри ЕООД и БНП Париба Ви предлагаме възможност бързо и лесно да закупите желаната стока на кредит, с различни лизингови схеми и периоди на разсрочване. На кредит може да закупите техника с цена не по–малка от 300лв с ДДС.

Условия за закупуване на стока на кредит с БНП Париба са:

- Да имате постоянно българско гражданство;

- Да сте на възраст между 18 и 75 години;

- Да притежавате линчна карта;

- Да работите на трудов договор (не важи за пенсионери).

Добавен на Mon 25 January, 2016

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ