За да направим нашата уебстраница съвременна и функционална, използваме „бисквитки“ (cookies). ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ РАЗБРАХ

Xavax "Coffee Clean" Special Cleaner for Fully Automatic Coffee Machines

Продукт ID: 00157703

Код на продукта: HAMA-110766

:
XAVAX
Сравни
Продукт ID: #00157703
In Stock

Онлайн цена

884 EUR inc. VAT
BNP_Credit

Xavax Coffee Clean, почистващ препарат за  кафе машини, 250 мл

Специално за почистване на кафе-машини; почиства, предпазва и се грижи дълготрайно за всичко, което влиза в контакт с кафето като устройство за варене/приготвяне на кафе); контейнер за кафе, тавичка за събиране на вода, цедка, тръбите, по които минават водата и кафето, място за поставяне на чаши; дори мазнината от кафето се отстранява изключително лесно с тази формула за почистване; греста необходима за работата на машината не се повлиява и остава непокътната;

Начин на употреба: замърсените части се напръскват, оставя се препаратът да подейства и след това се изплаква с чиста вода или се забърсва с влажна кърпа.

Указание за употреба: Преди употреба да се разклати добре!

Внимание! Предизвиква раздразнение по кожата!Предизвиква дразнене на очите. Ако е необходима консултация с лекар, да му се предостави опаковката или етикета с указанията.

Да се съхранява извън обсега на деца.

ПРИ ДОПИР С КОЖА: изплакнете обилно с вода;ПРИ КОНТАКТ С ОЧИ: в продължение на няколко минути изплаквайте внимателно с вода. Ако има контактни лещи, при първа възможност да се извадят. Продължете да изплаквате окото.

Съдържа: амфотерни повърхностноактивни вещества, нейонни повърхностно активни вещества, фосфати, кислородна белина <5%.

Warranty: 0
:
There are currently no product reviews.

Защо да изберете нас?


Над 29 години професионален опит


За 29 години магазини за компютри D&G се превърнаха в част от вашето всекидневие.
И досега нашите професионални консултанти се грижат компютрите ни да бъдат ваши верни помощници. Намираме най-добрите и ефективни решения за вашия бизнес, забавленията ви, професионалните ви търсения.

Над 5000 компютърни артикули на склад.


Разполагаме с голямо разнообразие, предлагаме доказани, качествени и стабилни марки, тъй като държим да предоставим на своите клиенти най-добрите продукти.
Залагаме на широка гама от качествени продукти, близък контакт с клиентите и поддържаме на склад необичайни изделия, които трудно можете да откриете на друго място.

Компютър за един час.


Направете своя компютър мечта само за един час.
С разрастването на мрежата D&G клиентите на магазините ни свикнаха с високото ниво на обслужване. Всеки е добре дошъл за да намери това, от което се нуждае. Целта ни е да намерим най-подходящото решение за всеки клиент за възможно най-кратко време.

Оборотен компютър или лаптоп


Ако вашия се повреди и има нужда от ремонт, ние ще ви предложим оборотна техника, докато вашия компютър се сервизира. Така Вие няма да усетите липсата на техника и няма да загубите ценно работно време.

При нас вие може да обновите своята компютърна техника при много изгодни условия.

Удължаване на гаранцията на някои продукти до 5 години

И много допълнителни услуги

  • Разполагаме с изключително добре оборудван сервиз за гаранционнен и извънгаранционнен ремонт .
  • Предлагаме иновативни продукти и услуги на утвърдени световни производители.
  • Обвързаността ни с клиентите не приключва само с извършването на основните услуги или със закупуването на даден продукт. Нашата цел е изграждането на постоянна връзка с клиента, като по този начин екипът ни може да предостави най-добрата и подходящата услуга според нуждите му.

Уважаеми клиенти на Ди Енд Джи Компютри ЕООД ние Ви предлагаме възможност бързо и лесно да закупите желаната стока на кредит, с различни лизингови схеми и периоди на разсрочване. На кредит може да закупите техника с цена не по–малка от 300лв с ДДС.

Условия за закупуване на стока на кредит:

  1. Да имате постоянно българско гражданство;
  2. Да сте на възраст между 18 и 75 години;
  3. Да притежавате линчна карта;
  4. Да работите на трудов договор (не важи за пенсионери).

Лизинговите компании с които работим са JetCredit, TBI Credit.

HAMA-110766
TEXT_DATE_ADDED_SHORT

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ(view all)