За да направим нашата уебстраница съвременна и функционална, използваме „бисквитки“ (cookies). ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ РАЗБРАХ

ESET Cyber Security Pro for OS X

Продукт ID: 00024367

Код на продукта:

ESET
Сравни
Продукт ID: #00024367
Попитай за наличност

Онлайн цена

10165лв с ДДС
107.00лвспести5.35лв
Отстъпка:  -5%
ИЗЧЕРПАН ПРОДУКТ

ESET Cyber Security Pro for OS X

1 Година

НАСЛАДЕТЕ СЕ НА ВРЕМЕТО СИ ОНЛАЙН

Нашата отлична* интернет сигурност добавя нива на защита − със Защитна стена и Родителски контрол − и е разработена да бъде бърза и да ви навигира сигурно до вашата крайна цел.

 • Антивирус
 • Анти-шпионски софтуер
 • Сканиране, базирано в облака
 • Анти-фишинг
 • Персонална защитна стена
 • Родителски контрол
 • Social Media Scanner
 • Контрол на преносима медиа
 • Ниско влияние върху системата
 • Режим за презентации

* “Открихме, че ESET Cyber Security Pro е чудесно анти-малуер решение за Mac OS X.”
Mac Security Review, July 2013, AV Comparatives

Архитектура на процесора: 32bit x86 или 64bit x64, Intel®.

Операционни системи: Mac OS X 10.9.x (Mavericks), Mac OS X 10.8.x (Mountain Lion), Mac OS X 10.7.x (Lion), Mac OS X 10.6.x (Snow Leopard).

Използвана памет: 300 MB.

Дисково пространство (Инсталация): 150 MB. 

В ЗАЩИТА НА ВАШИЯ ОНЛАЙН СВЯТ И ИДЕНТИЧНОСТ

Антивирус и Анти-шпионски софтуер с вградената технология на ESET NOD32®, носител на рекорди, ще ви помогне да защитите вашия Mac от малуер. Анти-фишинг ви пази от уеб сайтове, които крадат потребителски имена и данни за онлайн банкиране.

 

ПО-СИГУРНО ПРЕКАРВАНЕ ВЪВ FACEBOOK И TWITTER

Бъдете защитени докато използвате социални медии. Решавате коя информация е видима публично и правите желаните промени във вашите профили. Във Facebook защитавате от малуер вашата стена и съобщения, както и тези на вашите приятели. В Twitter защитавате от подозрителни линкове вашия профил и постове, както и тези на хората, които следвате.

 

НАСЛАДЕТЕ СЕ НА ПОВЕЧЕ ФУНКЦИОНАЛНОСТИ

Защитавайте децата си онлайн. Покажете на вашите деца само добрата страна на интернет с Родителски контрол. Предотвратете посещаването на сайтове с опасно съдържание като блокирате повече от 20 категории уеб сайтове или като добавите сайтове по ваш избор.

Инсталирай и забрави, без допълнителни настройки. Насладете се на топ защита още от началото с настройките по подразбиране или използвайте Настройки за напреднали потребители, за да дефинирате максимална дълбочина на сканиране, време и размер на сканираните файлове.

Бъдете първи и напишете Вашето мнение за продукта.

Над 30 години професионален опит


За 30 години магазини за компютри D&G се превърнаха в част от вашето всекидневие.
И досега нашите професионални консултанти се грижат компютрите ни да бъдат ваши верни помощници. Намираме най-добрите и ефективни решения за вашия бизнес, забавленията ви, професионалните ви търсения.

Над 5000 компютърни артикули на склад.


Разполагаме с голямо разнообразие, предлагаме доказани, качествени и стабилни марки, тъй като държим да предоставим на своите клиенти най-добрите продукти.
Залагаме на широка гама от качествени продукти, близък контакт с клиентите и поддържаме на склад необичайни изделия, които трудно можете да откриете на друго място.

Компютър за един час.


Направете своя компютър мечта само за един час.
С разрастването на мрежата D&G клиентите на магазините ни свикнаха с високото ниво на обслужване. Всеки е добре дошъл за да намери това, от което се нуждае. Целта ни е да намерим най-подходящото решение за всеки клиент за възможно най-кратко време.

Оборотен компютър или лаптоп


Ако вашия се повреди и има нужда от ремонт, ние ще ви предложим оборотна техника, докато вашия компютър се сервизира. Така Вие няма да усетите липсата на техника и няма да загубите ценно работно време.

При нас вие може да обновите своята компютърна техника при много изгодни условия.

Удължаване на гаранцията на някои продукти до 5 години

И много допълнителни услуги

 • Разполагаме с изключително добре оборудван сервиз за гаранционнен и извънгаранционнен ремонт .
 • Предлагаме иновативни продукти и услуги на утвърдени световни производители.
 • Обвързаността ни с клиентите не приключва само с извършването на основните услуги или със закупуването на даден продукт. Нашата цел е изграждането на постоянна връзка с клиента, като по този начин екипът ни може да предостави най-добрата и подходящата услуга според нуждите му.

Уважаеми клиенти Ди Енд Джи Компютри ЕООД и БНП Париба Ви предлагаме възможност бързо и лесно да закупите желаната стока на кредит, с различни лизингови схеми и периоди на разсрочване. На кредит може да закупите техника с цена не по–малка от 300лв с ДДС.

Условия за закупуване на стока на кредит с БНП Париба са:

- Да имате постоянно българско гражданство;

- Да сте на възраст между 18 и 75 години;

- Да притежавате линчна карта;

- Да работите на трудов договор (не важи за пенсионери).

Добавен на Tue 26 January, 2016

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ